MENÜ

Személyi edzés
Kovács Mátyás személyi edző honlapja

 

Bemutatkozás


 

Már fiatal koromban, mikor kilenc évesen először vittek le a szüleim egy atlétikai edzésre, éreztem, hogy soha nem akarok elszakadni a sport világától. Hittem benne, hogy megéri felnőtt fejjel is ezzel foglalkozni, hiszen nincs is szebb dolog annál, mint azon a területen dolgozni, ami egyúttal a hobbink is.

Maraton

Közel 15 évig atletizáltam, és számos sikert értem el főleg ugró és futó számokban. Rövidtávfutásban egészen a magyar válogatottságig vittem, ám egy sérülés miatt abba kellett hagynom a versenyzést. Mivel a sportolást nem akartam feladni, újabb kihívást kerestem magamnak, és a hosszútávú triatlonban ezt meg is találtam. Többévnyi ábrándozás és készülés után 2010-ben teljesítettem egy Ironman távú triatlon versenyt úgy, hogy korábban 400m volt a leghosszabb táv, amit hajlandó voltam lefutni.

A folyamatos fejlődés iránti igény mellett a tanulmányaim során, és a versenyzéssel eddig megszerzett tapasztalatokkal felvértezve ajánlom a személyi edzéseimet neked is! Jól tudom, hogy mit jelent a kitartás, a szorgalom, és álmaink valóra váltása. Ebben szeretnék neked is segíteni. Hidd el, a lehetetlen nem létezik!

Az edzésre is igaz, hogy a fogyáshoz, az állóképesség és erő fejlesztéséhez nem vezet királyi út. Az én feladatom, hogy a céljaidnak megfelelően összeállított edzésprogrammal, a leghatékonyabb edzéselveket alkalmazva segítsek elérni azokat.


Végzettségeim
:


TRX instruktor
IWI personal trainer (EQF Level 4)

Eötvös Loránd Tudomány Egyetem - Pedagógia és Pszichológia Kar:

Rekreáció Életmód-és Egészségfejlesztés (Bsc) szak


OKJ-s atléta sportedzői végzettség (BSA)

 

Sporteredményeim:

Budapest Maraton 2010

Hosszútávú triatlon - Ironman - Nagyatád - 2010

Prága Maraton 2009

Budapest Maraton 2008

Magyar válogatott 200m; 4x100m váltó

Junior Magyar Bajnokság 3. hely 2002

Junior Diákolimpia OB 100m 2. hely, 200m 2. hely 2002

15x Budapest bajnok 1996-2002

Floorball Országos Bajnokság 3x 1. hely 1999-2001

 

 

Hírek

  • Személyi edzések a Gold Centerben
    2011-02-08 18:09:46

    Mindenkit várok szeretettel edzéseimre, amelyeket a Gold Centerben tartok reggel 7 és este 9 között!

Asztali nézet